Carnestoltes 2017: crònica i fotos

El dissabte 4 de març va tenir lloc el Carnestoltes de Riudellots 2017. Es va començar a les 16h amb l’entrega dels dorsals dels participants inscrits en el concurs i a les 16:30h es va iniciar la FESTA!.

Des de l'any passat, l'organització del Carnaval recau en l'AMPA de l'Escola conjuntament amb la Comissió de Festes amb el suport de l'Ajuntament. Una representació dels avis del poble van col·laborar fent de jurat.

Les tres entitats vam treballar conjuntament per poder gaudir d’una Festa a on les disfresses, la música i la disbauxa van jugat un paper important.

Més de 150 persones van participar al concurs dins de les diferents modalitats: infantil, adult individual, parella i comparsa. Tots amb les seves millors disfresses i maquillatges han passat una estona ben agradable.

El temps ens va permetre fer la Cercavila pels carrers de Riudellots i després estrenar al coberta nova de l’Escola del pati nord. No les teníem totes perquè la nit abans va ploure!!.

El jurat es va canviar de lloc per guanyar espai pel concurs i perquè el públic ho pogués veure millor. La Comissió de Festes estava al cas de les músiques quan calia fer els balls. Tots els participants lluïen una disfresses molt ben fetes i originals.

La Comissió de Festes amb la música i la coordinació, l’Ajuntament cedint els espais i l'AMPA que va oferir xocolata calenta i melindros a tots els assistents, vam passar una molt bona estona (els celíacs també van poder comptar amb la seva xocolata i les seves magdalenes).

Gràcies a tots per la vostra participació perquè sense la vostra ajuda aquesta festa no hagués pogut ser possible.
Trobareu més de 80 fotos a l'àlbum del Flickr de l'Ajuntament