16 DE JUNY - ÉXIT DE LA FESTA FINAL DE CURS 2022 - 2023!

En teniem moltes ganes, i per fi va arribar el gran dia de poder celebrar alumnes, famílies i equip docent, la FESTA DE FINAL DE CURS, que ens va permetre tornar a compartir converses, somriures i emocions, tots plegats!

A les 16:30h vam donar anici a la celebració amb la Festa de l'Esport al camp de futbol municipal. Des dels més petits d'I3 i fins els més grans de 6è, tots van poder gaudir de diferents activitats esportives i de lleure organitzades per l'AMPA i dutes a terme per l'empresa Rovell d'Ou. El temps ens va acompanyar i la calor ens va donar una petita treba per gaudir-ne i passar una gran estona de diversió.




A les 20h ens vam traslladar a la pista coberta de l'escola i va arribar l'hora del moment més especial pels alumnes de 6è amb el seu acte de Graduació, juntament amb les seves famílies, companys i mestres que els han acompanyat durant aquests anys d'etapa escolar.

Per començar, els alumnes de 5è els van ballar una coreografia especial preparada per aquest moment i seguidament els van dedicar uns divertits rodolins per a cada un dels alumnes.

I ara sí, el gran moment del Graduació on van rebre de part de mestres i de l'AMPA el seu birret, diploma i varis presents que tindran com a record memorable d'aquest dia.




Seguidament, va ser l'hora del sopar de germanor al que vam assistir més de 300 persones. I per finalitzar la festa, música i ball amb DJ Eduard que ens va fer moure l'esquelet i passar una bona estona a petits i grans, fins gairebé la mitja nit.

Agrair un cop més la col·laboració de l'Escola de Riudellots de la Selva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i tothom que hi va participar, així com la gran tasca de l'equip de l'AMPA.



Des de l'AMPA us desitgem a tothom que gaudiu d'un bon estiu!!