LA CASTANYADA: ACTIVITATS ESPECIALS I...CASTANYERES!! - 31 D'OCTUBRE DE 2023 -

El passat dimarts 31 d'octubre, l’AMPA amb la col·laboració de l’Ajuntament i l'Escola de Riudellots de la Selva, hem tornat a fer possible que els nostres infants tornin a gaudir d'unes bones castanyes torrades, continuant així amb aquesta llaminera tradició a casa nostra!!

De fet, ha sigut tota una jornada especial on els alumnes de l'escola han pogut gaudir de diferents activitats per cicles, tal i com ens informàven en aquest cartell fet pels propis alumnes:


Al matí, alguns cursos van sortir a descobrir la tardor pels voltants del poble i a la tarda, els més petits van poder escoltar contes de la mà de Mònica Torra gràcies a la col·laboració especial de la Biblioteca Anna Nadal i Serra amb "L'hora del conte", i els més grans van fer danses i jocs tradicionals.

I ara sí, ja tots plegats conjuntament amb les famílies, vam poder gaudir a la pista coberta d'una bona menjada de castanyes torrades!!! ...i en aquesta ocasió amb sorpresa, ja que quatre Castanyeres ens van acompanyar repartint castanyes i aigües entre petits i grans i fins i tot, ens van oferir una dansa al ritme de les cançons típiques per aquesta jornada! Els agraïm moltíssim la seva companyia fent encara més especial la celebració i l'experiència dels nostres infants.

Agraïments especials també a tots els jubilats del poble i pares que ens van ajudar a encendre el foc i a torrar les castanyes, així com a tots els membres de l'AMPA que hi han col·laborat, fent possible aquesta jornada.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i ajudar-nos a gaudir de l'activitat!