17 I 18 DE FEBRER - FIPORC 2024 - CREA EL TEU LLOTI I TALLER DE PINTA-CARES -


El passat cap de setmana vam poder gaudir de l’11a. edició de FIPORC - LA FIRA DEL PORC - que va tenir lloc a Riudellots de la Selva, els dies 17 i 18 de febrer.

Prop de 20.000 visitants van poder participar d’activitats, tallers, tastets i degustacions...una xifra rècord que consolida la fira com la més important en la seva temàtica.




Des de l’AMPA hi hem col·laborat com cada any, oferint en aquesta ocasió 2 tallers infantils pel gaudi dels visitants més menuts a la fira! 

Amb el taller  “CREA EL TEU LLOTI”, vam posar a disposició dels infants diferents materials per, d’una manera ben divertida i original, poder crear el seu propi Lloti personalitzat.



Per altra banda i, gràcies a la col·laboració de les mares voluntàries més artistes, es va realitzar el TALLER DE PINTA-CARES aconseguint que nens i nenes de totes les edats passegessin per la fira pintats dels seus personatges preferits.



Les activitats proposades van ser tot un èxit i gairebé 300 infants van passar per la “paradeta” de l’AMPA! Gràcies a tot l’equip de l’AMPA i especialment a les voluntàries que van fer possible ser-hi  presents els 2 dies de la fira.


 


…i és clar, moltes gràcies a tothom que ens va venir a veure i que va participar a les activitats!












L’any vinent, us hi esperem de nou!!!