FESTA FINAL DE CURS 2024 - 21 DE JUNY 2024 - BON ESTIU FAMÍLIES!!

Sempre és una data ben esperada per infants, docents i famílies: la FESTA DE FINAL DE CURS! Quan arriba aquest dia, sabem que el curs ja s'ha acabat i que estem a les portes de les vacances d'estiu...quin bon moment per compartir converses, somriures i emocions, tots plegats!...A més a més, enguany amb 2 novetats importants: l'opció de sopar botifarrada organitzada des de l'AMPA i la col·laboració de COSTA BRAVA MEDITERRANEAN FOODS amb els seus llescats de pernil serrà i xoriç i els seus boníssims fuets com a complement perfecte per un bon sopar!


A les 17:00h vam donar anici a la celebració amb la Festa de l'Esport al camp de futbol municipal. Des dels més petits d'I3 i fins els més grans de 6è, tots van poder gaudir de diferents activitats esportives i de lleure organitzades per l'AMPA i dutes a terme per l'empresa MÒBIL PARC FESTES i amb l'Xtrem Race ¡, el castell inflable - pista pirata i el girasalta - Wipeout, la diversió estava més que assegurada i ha sigut tot un èxit!



A les 20h ens vam traslladar a la pista coberta de l'escola i va arribar l'hora del moment més especial pels alumnes de 6è amb el seu acte de Graduació, juntament amb les seves famílies, companys i mestres que els han acompanyat durant aquests anys d'etapa escolar.

Per començar, els alumnes de 5è els van cantar una cançó especial preparada per aquest moment i seguidament els van dedicar unes boniques paraules per a cada un dels alumnes.

I ara sí, el gran moment del Graduació on van rebre per part de mestres i de l'AMPA el seu birret, diploma i varis presents que tindran com a record memorable d'aquest dia. Per arrodonir una jornada ben emotiva, ens vam poder acomiadar de la Fina, una mestra ben estimada per tothom, tant companys, com alumnes i a la que desitgem que gaudeixi d'una bona jubilació! Des de l'AMPA i juntament als seus alumnes més petits, li vam fer entrega d'un petit present com a record.

Seguidament, va ser l'hora del sopar de germanor al que vam assistir més de 300 persones. La botifarrada va ser tot un éxit i per finalitzar la festa, música i ball amb la sessió dels DJ de la Comissió de Festes de Riudellots que ens van fer moure l'esquelet i passar una bona estona a petits i grans, fins gairebé la mitja nit.


Agrair un cop més la col·laboració de l'Escola de Riudellots de la Selva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva i tothom que hi va participar, així com la gran tasca de l'equip de l'AMPA.


Des de l'AMPA us desitgem a tothom que gaudiu d'un bon estiu!!